"Кабаков-Тъпаков" ще струва 0 лева на Стойчо Младенов, фенове му платиха санкцията 08.12 | 16:00

Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа. Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и славоблудства, написаха от Трибуна Сектор Г

От iNews.bg

Запалянковци на ЦСКА са събрали и са внесли в деловодството на ЦСКА 4 000 лв, които са за глобата наложена на Стойчо Младенов за изказванията му след края на мача срещу Локомотив София.

"Група фенове от различни сектори, фракции и самостоятелно събраха сумата за глобата на Стойчо Младенов, която той получи заради интервюто си след мача с Локомотив София. Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа. Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и славоблудства. И ще продължим да го доказваме!", написаха запалянковзците от Трибуна Сектор Г.

Припомняме, че думите, заради които Младенов отнесе санкция касаеха рефера Георги Кабаков. Скандалният пловдивчанин, който е известен с куп неадекватни отсъждания на терена, в случая бе в стаичката за ВАР решения. Той бе наречен от Стойчо "Кабаков-Тъпаков".

Водещи

Най-четени