Анонимните предупреждават за 5 възможни атентата днес 22.11 | 11:24

Потенциалните обекти за терористични атаки са по целия свят и са предимно масови мероприятия

От iNews.bg

Международната хакерска група Анонимните предупреждава, че днес са възможни 5 терористични атаки. Това показват данните, до които са се добрали те. Потенциалните места, където е възможно да бъдат извършени атентати са в САЩ, Индонезия, Италия, Ливан и отново във Франция. Мишена на терористичните удари са предимно места за масови мероприятия, където се очаква да се съберат хиляди хора, съобщава БГНЕС.

Според Анонимните зад планираните атентати стои "Ислямска държава”. Потенциалните цели на терористите са в Атланта, щата Джорджия, където ще се проведат световните демонстрации по борба в зала Арена "Филипс". Другите застрашени от терористични атаки места са масова демонстрация на феминистки в Париж, салон за игри, Рим и други градове, които се готвят за Рождество Христово, концертът на американската метъл група "Five Finger Death Puch" в Индонезия, както и университетът Holy Spirit в Ливан. Анонимните съобщиха, че са предали данните от разкритията си на заинтересованите страни и на експерти. 

Международната хакерска група Анонимните се активизира след кървавите атентати в Париж от миналия петък вечерта. Още на следващия ден те обявиха, че се включват в борбата с терористите и ще разкриват, публикуват и предават на съответните власти всякаква информация, до която се доберат, включително и лични данни на терористи.

Водещи

Най-четени