Разкриха US семейство-изверги, държали децата си вързани с вериги и катинари 16.01 | 13:30

Бащата е бил директор на частно училище, не успял да обясни на полицията действията си

От iNews.bg

Дванайсет братя и сестри, сред които и съвсем малки деца, бяха открити завързани от собствените си родители, гладни и мръсни в "къща на ужасите" в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е даден от 13-та жертва – тяхна сестра на 17 години, която успяла да избяга и да се обади на 911 от намерен в къщата мобилен телефон, предаде БГНЕС. Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 братя и сестри са държани вързани у дома от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените.

Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и съпругата му Луиз – на 57 и 49 г., двамата не успели да обяснят защо децата им са вързани и държани на тъмно в неописуема смрад. Първоначално полицията смятала, че всички 12 намерени недохранени и мръсни жертви са малолетни, но се оказало, че седем от тях са на възраст между 18 и 29 години. Ио и те били хилави и недобре развити. Останалите са малолетни, а сред тях имало и двегодишно дете.

Двамата съпрузи са оставени в ареста и им е определена гаранция от 9 млн. долара. Службите за защита на детето са започнали разследване. Според местния телевизионен канал KTLA Дейвид Търпин е директор на частно училище в град Перис, което се потвърждава и от интернет сайта на учебното заведение.

Водещи

Най-четени