Спират за 3 часа движението през тунел „Витиня“ към Варна тази нощ 14.09 | 18:20

Автомобилите ще преминават по алтернативен маршрут

От iNews.bg

От 0:30 ч. до 3:30 ч. на 15 септември ще бъде ограничено в двете посоки преминаването в тръбата за Варна на  тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус". За да не се затруднява трафикът, през нощта ще се извършват ремонтно-възстановителни работи в съоръжението. По време на ремонтните дейности трафикът ще преминава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:

  • Автомобилите, пътуващи в посока София, ще се отклоняват при 35-ти км на АМ "Хемус" по път I-1  Ботевград – София до 30-ти км при пътна връзка "Витинска река" на АМ  "Хемус".

  • Автомобилите, пътуващи за Варна, ще се отбиват при 30-ти км по път I-1 София – Ботевград до 47-ми км при пътен възел "Ботевград" на АМ "Хемус".

Необходимо е шофьорите да карат  с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената пътна сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Водещи

Най-четени