Филип Киркоров се омъжи за своя възлюбен Давид Манукян, появявайки се помпозно в компанията на голи шафери ВИДЕО 08.06 | 08:40

„Живот, любов... Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров

От iNews.bg

Живата легенда на руската естрада Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в "сватбени" костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец, който е родом от Варна, в своя профил в Инстаграм.

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове "Горчиво!".

При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папионка.

"Живот, любов... Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло", коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония. "Като жених и невеста", "Сватба в Лас Вегас?", "Най-накрая намерихте половинката си.

Бъдете щастливи", са само част от многобройните отзиви в Интернет. Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения, други предполагат, че по този начин в "месеца на толерантността" и гей-парадите артистът дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия.

Повечето хора обаче са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники.

Водещи

Най-четени