ВИДЕО: Сараите на Доган са колибки, ако ги сравним с двореца на Путин 22.01 | 16:00

Ако смените имената на главните герои с български, ще откриете невероятно съвпадение в схемите за безогледна кражба, за прикриване на реалните собственици на имоти и яхти включително на любовници, на непризнатите деца от тези любовници, а и на неузаконените тъщи, пише Марио Гаврилов

От iNews.bg

Икономическият анализатор и журналист Марио Гаврилов направи съпоствка между добилия огромна популярност филм на отровения с новичок, а сега и арестуван опозиционер №1 в Русия - Алексей Навални, за двореца на Путин край Черно море и родните схеми. Според него нещата са еднакви като изпълнение, наглост и размах, само мащабите в Русия и у нас са различни. Например, Догансарай край Росенец е колибка спрямо имението на Путин, което е част от цели 18 000 квадратни километра държава в държавата.

ЕТО ГО МНЕНИЕТО НА МАРИО ГАВРИЛОВ, А ОТДОЛУ Е ПОЧТИ ДВУЧАСОВИЯТ ФИЛМ НА НАВАЛНИ ЗА ПУТИН:

Когато попаднах на него имаше 28 милиона гледания в Ютуб. Когато приключих след 3 часа, бяха 35 милиона. ГОРЕЩО ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Ако смените имената на главните герои с български, ще откриете невероятно съвпадение в схемите за безогледна кражба, за прикриване на реалните собственици на имоти и яхти (включително на любовници, на непризнатите деца от тези любовници, а и на неузаконените тъщи), в механизмите за формиране на политическите и финансовите елити с нашата страна. Само мащабите са различни. Доган е съдържател на колиба в сравнение с московския самодържец.

Ще чуете за борба с олигарсите, за нова конституция, за органи на законността, които функционират с основна задача - осигуряване на спокойствие за управляващите да брулят държавата и сънародниците си. Все познати ни лъжовни логически схеми за приспиване на населението.

В началото на тази година САЩ имат нов президент. Добър, лош - след най-много два мандата ще бъде друг. А Русия има нова конституция, която прави Путин пожизнен монарх.

Както завършва филмът - никоя телевизия няма да покаже подобен филм. Дожаля ме за руснаците. Доядя ме, че една малка частица от този безсмислен разгул е платено с откраднати от българите пари.

За финал: Навални цитира Толстой. "Събрали се злодеите, ограбили народа, събрали войници, за да охраняват оргията им и да пируват". Казано е за Русия, валидно е и за България.

Водещи

Най-четени