"За" и "против" тефлоновите тигани 24.04 | 17:01
Какви рискове крие употребата на тефлонови тигани?
Всеки човек знае, че за да бъде една храна вкусна, тя трябва да бъде приготвена с много любов и ... известно количество готварски познания. Вкусът на храната може да варира поради много различни причини, а учените никога нищо не доказват, а просто формират хипотези и тестват тяхната валидност във времето.
Както сме чували за тефлоновите тигани, те крият известни и не чак толкова известни здравословни рискове. Според някои готвенето в този вид съдове е по-вкусно и по-полезно, защото не се използва много мазнина.
Но какво всъщност твърдят експертите и хубаво ли е да заложим на такъв тип тиган в домакинството, прочетете в Kulinar.bg
Водещи
-
Миро дари Отварачката с цял етаж от ултраскъпа сграда за ЧРД
"M Building” се намира на пъпа на София
25.01 | 17:40
-
Солени глоби в Гърция, ако шофирате без тези документи
25.01 | 17:20
-
Слънцето ни праща черни призраци с магнитните бури
25.01 | 17:00
Най-четени
-
Денков: Има изключително раздута инвестиционна програма в бюджета
Според него не е ясно за какво са средствата
25.01 | 11:00
-
След газовия взрив в Банкя: Какво се знае до момента
Издирват се двама души – мъж и жена
25.01 | 10:00