"Лидерите на маркетинга" събира елита от сферата 29.05 | 15:53

Форумът, на който iNews е медиен партньор, ще се проведе в Букурещ

От Деляна Петкова

Елитът на маркетинг експертите по света ще си дадат среща по време на конференция в Букурещ. Събитието, на което iNews е медиен партньор, ще се проведе на 18 октомври.

По време на форума "Лидерите на маркетинга" ще бъдат представени новите тенденции в областта на дигиталния маркетинг, медиите и брандирането.

Организаторите от Linked Events и Renaud очакват аудитория от повече от 200 топ мениджъри и ръководители на средно ниво от 500 големи компании, медии и рекламни агенции.

Те ще могат да участват в различни дискусионни панели, интерактивно уъркшопове и конферентни сесии.

Участието си са потвърдили водещи лектори като Пол Гарисън, преподавател от Айви Лигата и управляващ директор на Garrison Group, Тим Уолтърс, президент на InfoTech Marketing, както и Кейт Хамилтън, маркетинг директор на Myriad AG, както и много други.

Всеки един от лекторите е с опит повече от 20 години в различни области – брандинг, продуктов мениджмънт, социални медии и дигитален маркетинг.

Пълната програма на форума можете да откриете на сайта www.leadersinmarketing.ro . За ранни записвания (до 15 юни) организаторите предлагат отстъпка от цената.

Водещи

Най-четени