100 кила поздрави Джей Ло на испански 06.11 | 14:10

Мега звездата Дженифър Лопес идва у Нас на 18 ноемри и билетите за концерта вече са в ограничени количества

От Мартина Панайотова

Родни изпълнители, актьори и спортисти изразиха нетърпението и ентусизма си от предстоящото шоу на поп звездата Дженифър Лопес , което ще се случи на 18 ноември в зала "Арена Армеец София”.

През изминалите дни Лора Караджова и колегите й Бобо и 100 Кила представиха на феновете в социалните мрежи кратки клипчета, в които откровено споделят емоциите около бъдещата среща с Джей Ло.

Интересна подробност е, че рапърът 100 Кила, изразяващ най-силно вълнението си от предстоящото шоу, отправя специално обръщение към Дженифър Лопес на родния й испански език.

До дългоочакваната среща с мегазвездата остават по-малко от две седмици. Истерията нараства с все по-бързи темпове.

Както вече споменахме, бройките на местата в столичната "Арена Армеец София” за концерта на звездата са ограничени. След като билети за зоната на седящите бяха напълно изчерпани, бройката и на правостоящите драстично намалява.

Концертът на Дженифър Лопес дава всички заявки да задмине по рейтинг други предстоящи събития в същата зала, сред които са тези на Горан Брегович и Лили Иванова.

Билетите за концерта  са от 100 и 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg)

Водещи

Най-четени