72 дни - какво спечели и загуби Ким Кардашиян от брака си 05.11 | 12:29

10 млн. долара струваше сватбата на популярния модел

От Ивайло Ачев

72 дни брак – само толкова дълго успя да издържи популярният в САЩ модел Ким Кардашиян брачния хомот на врата си. Забележителното постижение и интересните финансови факти около него се коментират от популярния блог за жени Jezebel.

Сватбата на Кардашиян и бившият ѝ съпруг Крис Хъмфрис е струвала общо 10 млн. долара. Излиза, че за един ден съжителство двете звезди са платили 138 888 долара – и това само от разходите по сватбата, а такива особено необходими харчове като ексфулианти за кожа и наем на жилище например сигурно биха утроили сумата.

По-малко прахоснически изглеждат нещата по отношение на брачните консултации – средният разход на Кардашиян и Хъмфрис е 1200 долара на тримесечие. Евтино и явно неефективно.

Според предложените от букмейкъра BetOnLine залози шансът бракът на Кардашиян и Хъмфрис да издържи преди да започне новия сезон в НБА е бил 50/50. Кой ли е спечелил и колко?

Като цяло обаче изглежда Кардашиян е на печалба от този "проект". Тя е спечелила 5 млн. долара покрай сватбата си (разходите по нея едва ли са покрити само от Ким), а общо двойката е получила 18 млн. долара за отразяване на грандиозното събитие.

Водещи

Най-четени