Dr. Alban каца в София точно преди грандиозното 90's парти 15.11 | 16:27

Деветдесетарското парти в Зала Фестивална ще

От Мартина Панайотова

От днес започват да пристигат в България всички международни звезди, които ще вземат участие в концерта-парти "Обичам 90те”.

Грандиозното деветдесетарско парти ще се състои утре вечер, 16 ноември, в Зала Фестивална от 20:00 ч.

Първи на българска територия ще пристигнат днес фронтмените на 2 Brothers on the 4th Floor Рене Филипс и Дезрии.

Утре по обяд пристигат немският диджей DJ SASH!, фронтмените на Captain Jack и британеца с ямайски произход Ice MC. Последен в София ще кацне шведският изпълнител с нигерийски произход Dr. Alban.

Петимата международни изпълнители ще се присъединят към родните звезди на 90-те Ирина Флорин, Тони, Камен Воденичаров, Стоян Михалев и Виктор, най- добрият ретро диджей за 2011 DJ Marti G и диджеите на Брилянтин DJ Simon и Sash. Всички те ще зарадват публиката в столицата с наистина уникално парти, връщащо ни обратно в ерата на евроденс музиката и истинската емоция от танцуването.

Стартът на партито е 20:00 ч, а финалът – 03:00 ч. Днес и утре билети за концерта могат да се закупят от мрежата на Евентим на стойност 35 лв. На 1-6ти ноември билетите ще струват 40 лв. и след 16 ч ще се продават и на касата на Зала Фестивална.

Не пропускайте да си припомните онези последни десет години на миналия век, когато бяха създадени едни от вечните хитове в историята на музиката.

Водещи

Най-четени