Samsung представи достъпен смартфон от среден клас 22.05 | 11:37

GALAXY Core е с компактен дизайн и технология с две СИМ карти

От Ивайло Коралски

Корейският гигант Samsung представи GALAXY Core. Смартфонът комбинира мощност на двуядрен процесор, компактен дизайн и технология с две СИМ карти.

GALAXY Core е устройство, което работи гладко и ефективно, независимо че се числи към средния клас смартфони.

GALAXY Core е перфектен за потребителите, които търсят оптимален баланс между преносимост и мощност. Устройството разполага с 1.2 GHz двуядрен процесор и изпълнява бързо и лесно задачи от всякакво естество. Процесорът разполага с 8GB вътрешна памет и 1GB RAM, така че потребителите могат да играят разнообразни игри, да вършат няколко неща едновременно и да се радват на разнообразно мултимедийно съдържание. 

Всичко това е допълнено от 4.3-инчов дисплей и издръжлива 1,800mAh батерия. Устройството е оборудвано още и с 5-мегапикселова камера. Тези екстри са придружени и от технология за две СИМ карти с едновременен достъп.

Смарт характеристиките на GALAXY Core са следните:

• ‘Smart Stay’: Разпознава кога потребителят гледа към телефона и спестява батерия, когато потребителят гледа настрани, като затъмнява дисплея и намалява мощността чрез специални сензори за разпознаване.

• ‘Smart Alert’: Уведомява потребителя за пропуснати повиквания и съобщения, когато той вземе устройството в ръце.

• ‘Motion UI’: Активира функции като обновяване на съдържанието или спиране на звука с прости жестови команди.

• ‘S Voice’: Позволява използването на гласови команди.

GALAXY Core ще се предлага в два различни варианта – първоначално с опция за две СИМ карти от юли и за една СИМ карта скоро след това.

Водещи

Най-четени