Scorpions с голям концерт по Коледа в София 16.10 | 11:59

Събитието ще бъде част от предстоящия Rock 'n' Roll Forever Tour

От Мартина Панайотова

Легендарната немска рок група Scorpions пристига в София на 16 декември 2013 г. с голям концерт в зала "Арена Армеец", по покана на Loud Concerts. Събитието ще бъде част от предстоящия Rock 'n' Roll Forever Tour, с който бандата ще премине през София по Коледа.

Емоцията и успехът на последния албум Sting in the Tail промени решението на групата отпреди три години да сложи "край на турнетата". В наскоро дадено интервю за Classic Rock magazine фронтменът Klaus Meine сподели: "развълнувани от успеха - идеята за пенсиониране постепенно изчезна от съзнанието ни".

Билетите за концертa на Scorpions на 16 декември 2013 г. в зала Арена Армеец в София се пускат в продажба от днес – сряда, 16 октомври. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim и техните партньори.

Цената на билетите, според местата в залата ще бъде от 65 до 100 лв.

Първите 1000 закупени билета, независимо от коя ценова категория са, ще бъдат с отстъпка - 10% от официално обявената им цена, съобщават организаторите от Loud Concerts. Промоцията в цената на първите 1000 билета ще бъде валидна до изчерпване на количеството им.

Водещи

Най-четени