Peugeot 3008 отнесе 30-тата си награда 12.09 | 16:56

Списанието L’Automobile отличи най-високо иновациите в модела

От iNews.bg

Peugeoot 3008 получи поредната си награда. На церемонията по връчването на 38-мите награди на списание L’Automobile новият SUV на френската марка получи приза за иновации. Интериорният дизайн, ергономичността и технологиите в модела спечелиха журито, съставено от читатели и членове на редакционната колегия на списанието. Последното поколение на Peugeot i-Cockpit ® допринася за международния успех на новия Peugeot 3008.

С този трофей наградите на колата стават 30, включително престижната награда "Автомобил на годината" за 2017 г. Това ново отличие потвърждава високата оценка за автомобила, която допринася за невероятния му търговски успех. Близо 250 000 нови Peugeot 3008 са поръчани в световен мащаб от лансирането на модела в средата на октомври 2016 г. Във Франция той е третият най-продаван автомобил на индивидуални клиенти, с пазарен дял от 3,4%.

Впечатляващият Peugeot i-Cockpit ® спечели журито. Той усилва усещането при шофиране, благодарение на компактния волан с плоска горна и долна част, 12,3-инчовия цифров дисплей на нивото на очите и капацитивния централен екран с ергономични бутони тип клавиши на пиано. Високотехнологичното оборудване, системите в помощ на водача и постоянната свързаност на новия Peugeot 3008 също убедиха журито.

1975288"Много сме горди, че получихме тази награда за новия Peugeot 3008. Това е отличие за новия Peugeot i-Cockpit ® , който предлага ново усещане на борда. Оборудван и в новия SUV Peugeot 5008, той променя позицията на водача и допринася за препозиционирането на Марката към луксозния клас автомобили. Той ще продължава да се развива, за да отличава бъдещия интериор на Peugeot", каза Венсан Ерид, продуктов мениджър на Peugeot 3008 и 5008.

Наградите на автомобилното списание L’Automobile се раздават вече 38 години. Тази година журито, състоящо се от членове на редакционната колегия и читатели, избра победител от трима финалисти в осем категории.

Водещи

Най-четени