Цесекари от всички поколения "обсадиха" БФС 01.11 | 13:43

Феновете на пореден мирен протест пред сградата на Съюза

От Даниел Любомиров

Фенове на ЦСКА от всички възрасти се струпаха днес на обяд пред сградата на БФС на ул. "Иван Асен". Множество деца с червени шалчета и жени с "армейски" пристрастия се снимаха пред централата.

Вижте ексклузивни снимки на протеста на цесекарите в Sporta.bg

Хората протестираха мирно срещу случващото се с любимия им клуб и бездействието на Борислав Михайлов и сие. Вместо обидни скандирания, привържениците се снимаха пред входа на БФС и си пожелаваха скоро ЦСКА да изплува от блатото на аматьорския футбол и пак да е страшилище в А група и Европа.

Доста известни фенове и дейци на "червения" клуб също уважиха протеста. Треньорът от школата на ЦСКА Владо Манчев демонстрира съпричастност. Там бяха още Никола Дърпатов от "ЦСКА Акционерите" и други влиятелни сред "червените" структури личности.

Любопитно бе, че в един момент се появи вицето на Боби Михайлов - Михаил Касабов. Отявленият левскар си поприказва с хората и изслуша болката им. Функционерът на централата обеща да съдейства за среща на цесекари с членове на Изпълкома.

През цялото време сградата на БФС бе зорко охранявана от полиция. Органите на реда бяха завардили подстъпите с патрулки и жива сила. До ексцесии обаче не стигна.

Водещи

Най-четени