„АВТОГРИЖА“ e новият пакет застраховки с грижа за вашия автомобил 13.08 | 10:30

Интервю с Юри Копач, зам.-изп. директор и член на УС на ЗАД “ВИКТОРИЯ”, част от Generali Group

От iNews.bg

"АВТОГРИЖА" e новият пакет застраховки с грижа за Вашия автомобил. Това казва в интервю Юри Копач, зам.-изп. директор и член на УС на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ”, част от  Generali Group.

Разкажете ни нещо повече за специално разработения за Вашите клиенти пакет "АВТОГРИЖА”?

Застрахователният пакет "АВТОГРИЖА” е създаден специално за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Чрез оценка на индивидуалните потребности на всеки клиент ЗАД ”ВИКТОРИЯ” осигурява защита за автомобила и пътуващите в него лица срещу всички рискове на пътя. Пакет "АВТОГРИЖА” включва в себе си 5 вида автомобилни застраховки – "Каско”, "ГО” на автомобилистите, "Асистанс за България”, "Асистанс за Европа” и "Злополука на лицата в МПС”.

Неслучайно слоганът на този автомобилен пакет е "С грижа за Вашият автомобил”. Всеки клиент може да направи своя избор за индивидуална или комбинирана полица. Колкото повече видове застраховки от пакет "АВТОГРИЖА” сключите за Вашия автомобил, толкова по-ниска е цената.

Как се "роди" идеята за пакет АВТОГРИЖА?

Идеята за пакет "АВТОГРИЖА” се роди спонтанно, защото ние с колегите не само се занимаваме със застраховане, но и самите ние управляваме автомобили. Замислихме се, когато сме на път има ли нашият автомобил пълна застрахователна защита – при ПТП, техническа повреда, злоумишлени действия или е необходимо да сменим гума, да ни подадат ток или гориво. Всичко това ние получаваме с пакет "АВТОГРИЖА".

Кое е иновативното в пакет АВТОГРИЖА? 

Пакет "АВТОГРИЖА” е информационен и застрахователен продукт, чиято цел е максимално бързо, качествено и коректно да обслужи всеки клиент, който желае да застрахова своя автомобил избирайки най – подходящите застраховки за него. Новото е във възможността да получите комбинация от застраховки по избор като получите само една комбинирана полица с уеднаквени срокове и падежи.

Какви са ползите за клиента от пакета?

С пакет "АВТОГРИЖА печелите време, не е нужно да съхранявате много полици, а и с всяка добавена застраховка спестявате пари.

Какво е посланието на новия пакет АВТОГРИЖА към неговите ползватели?

Неслучайно посланието към нашите клиенти е: "С грижа за Вашия автомобил”. Всеки, който цени автомобила си, трябва да се замисли – "Моят автомобил се грижи за мен, а аз погрижих ли се за него, когато един ден той пострада на пътя”?

От кога клиентите могат да се възползват от пакет АВТОГРИЖА?

Пакет "АВТОГРИЖА” е в продажба и всеки, който желае да го закупи, може да посети най-близкия офис на ЗАД "ВИКТОРИЯ” или да се информира на сайта ни www.victoria-insbg.com.

Към пакет "АВТОГРИЖА” ние предлагаме и една нова допълнителна услуга "МОБИЛЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛ”. Ако времето не Ви достига и няма как да посетите наш офис, влезте на нашия сайт и попълнете заявка за Мобилен застраховател и ние ще се свържем с Вас и ще Ви посетим на място в удобен за Вас ден и час. Можете да ни потърсите и на телефон 0700 19 577.

Водещи

Най-четени