10 български фирми на изложение за каучукова промишленост в Турция 13.09 | 07:36

Участието на бизнес форума е сред пакета от мерки за насърчаване на износа

От Север.бг

10 български фирми, сред които една от Бяла, Русенско, ще участват в Международното изложение за каучукова промишленост Rubber 2012, което ще се проведе от 13 до 16 септември 2012 г. в Истанбул, Турция, съобщава Север.бг.

Участието от наша страна в седмото издание на проявата е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предпрятия (ИАНМСП).

Изложението Rubber е едно от значимите в областта на каучуковата промишленост, което привлича интереса на водещи специалисти и крупни дистрибутори от бранша. В рамките на форума ще бъдат представени следните видове продукция: широк асортимент на различни типове гуми (автомобилни, за мотори и велосипеди, за мото- и електрокари и др.), обръчи, гумени ремъци и маркучи, изделия от латекс, гумени уплътнители, продукция за автомобилния бранш, натурален и синтетичен каучук, каучукови смеси и суровини, оборудване за производство, преработка и обработка на каучук, контролно-изпитателно оборудване, специализирани периодични издания.

Фирмите ще изложат артикулите си на българския национален щанд /№ 915/, разположен в палата 9 на обща изложбена площ от 90 кв.м.  

Организиторите на изложението са подготвили и технически семинари за участници и посетители.

Подкрепата за колективно участие на българските фирми в специализирани изложения е сред водещите дейности на ИАНМСП в пакета от мерки по насърчаване на експортния потенциал на малките и средни предприятия.

Водещи

Най-четени