ReZZo.bg - официален спонсор на коледните празници с до 40% отстъпка от сметката в най-добрите ресторанти 03.12 | 11:28

Онлайн платформа за резервация

От Кремена Бедерева

След бума в САЩ и Европа, вече и в България има онлайн платформа, през която можете да направите резервация в най-добрите заведения в София, Варна, Пловдив и Бургас и да получите до 40% отстъпка от сметката.

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти и клиенти събират интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

ReZZo.bg е повече от обикновен сайт - той е едновременно лайфстайл съветник, компетентен кулинарен критик и финансов помощник. С помощта му лесно и бързо ще откриете точното заведение за вас като вид кухня, местоположение и атмосфера е въпрос на едно кликване с мишката, за да резервирате масата, която желаете и накрая да получите отстъпка за това.

ReZZo.bg е особено ценен в предколедната треска, когато трудно се намират места, срещите с приятели и близки лавинообразно растат, а идеите за интересни и подходящи места започват да се изчерпват.

Направете Коледата още по-вкусна със специалната Коледна изненада на ReZZo.bg, която важи до 21 декември. Посетете promo.ReZZo.bg и спечелете кулинарен уикенд, който ще ви позволи да направите околосветско кулинарно пътешествие, без да напускате града.

Promo.ReZZo.bg ви подарява възможност да спечелите ваучери на стойност 150 лева, с които може да си доставите безплатни кулинарни удоволствия в избрани заведения.

Играйте днес, за да спечелите немски обяд или италианска вечеря, или пък суши изкушение, това зависи само от вашия вкус.

ReZZo.bg за едни незабравими празници!

Водещи

Най-четени