TV7 отново сменя изпълнителния директор 05.11 | 16:48

Кошлуков вече не е начело на борда

От iNews.bg

Емил Кошлуков вече не е изпълнителен директор на TV7. В новия борд на директорите поста поема Александър Фогел. Той ще ръководи групата канали TV7/NEWS7/SUPER7.

Фогел заемаше длъжността и преди Кошлуков. От медията излязоха със съобщение за настъпилите промени.

"Като следваща необходима стъпка във връзка с текущите инвестиционни процеси в групата телевизионни канали TV7/NEWS7/SUPER7, беше взето решение за избор на нов Борд на директорите на телевизиите."

Александър Фогел е досегашен член на съвета и беше изпълнителен директор на телевизията от края на юли, когато Десислава Тошева се оттегли от този пост. Той е австрийски гражданин.

Докато Емил Кошлуков заемаше поста TV7 и NEWS7 един от най-големите проблеми бяха заплатите на журналистите. Според Кошлуков това е било с цел да  се упражни натиск и да бъде свалена телевизията от ефир.

Александър Фогел е досегашен член на съвета и изпълнителен директор от края на юли, когато Десислава Тошева се оттегли от този пост. Той е австрийски гражданин.

Според разпространената тогава иниформация от "Краун Медиа” ЕАД – едноличният собственик на TV7 и BBT, Фогел е с богат опит в медиите и ще продължи работата за преструктуриране на двете телевизии.

- See more at: http://novinite.bg/articles/81720#sthash.pqD4Sull.dpuf

Вижте какво гласи цялото съобщение изпратено до медиите в Econ.bg. 

Водещи

Най-четени