БДЖ пуска отрано билетите за Великден 02.04 | 17:09

Превозвачът ще осигури и допълнителни вагони

От Елица Елефтерова

С приближаването на Великденските празници от БДЖ отново пусна предварителна продажба на билети, съобщават от пресцентъра на холдинга. Обичайният срок за по-ранните продажби на билети е 5 дни, но превозвачът има практиката да удължава срока, когато се задават по-дълги празнични периоди.

По този начин компанията дава възможност на клиентите си да планират предварително пътуванията си в срок от 15 дни преди самото пътуване. Предварителната продажба на билети, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната от 7-и до 21-и април.

За празничните дни БДЖ ще пусне и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната. Системата за онлайн резервации и продажба на билети допълнително улеснява клиентите.

Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител. Особено удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони. По този начин не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.

Билети могат да бъдат закупени онлайн за дванадесет влака, движещи се по основните направления, които обхващат общо 55 гари. 

Водещи

Най-четени