ЗАД “Виктория” влезе в новия си дом 26.10 | 16:05

Лентата на новия офис на застрахователната компания беше прерязана на официална церемония вчера

От Ралица Стоянова

Застрахователно акционерното дружество "Виктория” влезе в новия си луксозен офис с официално празненство, което се проведе вчера следобед (25 октомври).

Изпълнителният директор на компанията Данчо Данчев прерязя лентата на новия офис, разположен на ул. "Искър” 71 в София, след което негово Високопреосвещенство Епископ Тихон, който е председател на Църковното настоятелство на храм-паметникът "Александър Невски", освети новата къща на застрахователната компания.

На церемонията присъстваха представителите на мажоритарните собственици от FATA Assicurazioni Danni S.P.A. - Виторио Рисполи, Джорджо Канети, Рикардо Монтанари и Маурицио Дзупикиати, изпълнителните директори Данчо Данчев и Жанета Джамбазка, членовете на управителният съвет и служителите на "Виктория”.

Окриването на новия офис съвпада с отбелязването на 10-годишнината на застрахователната компания. Юбилеят ще бъде отпразнуван с голямо тържество днес (26 октомври), тъй като дружеството е избрало за свой корпоративен празник Димитровден.

Последната услуга, която  "Виктория” пусна на пазара, е он лайн  застраховката "Пожар и природни бедствия” – пакет "ДОМ”, която дава възможност на хората да включат в основното покритие на полицата и риска "Земетресение”.

Водещи

Най-четени