За първи път човек от аутсорсинг индустрията стана мениджър на годината 29.11 | 17:46

Президентът Росен Плевнелиев връчи приза на Ксавие Марсенак в тазгодишния конкурс

От iNews.bg

За първи път у нас човек от аутосорсинг индустрията печели наградата "Мениджър на годината". Става въпрос за Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe. Той стана деветият носител на приза, който му бе връчен от президента Росен Плевнелиев. Марсенак бе обявен за победител в състезанието, организирано от списание "Мениджър", в което оценяването на кандидатите бе поверено на консултантската компания "Делойт".

"Призът "Мениджър на годината" е награда за всички хора, които всеки ден дават най- доброто от себе си, за да бъде TELUS International "компанията на щастливите хора", отбеляза победителя при получаването на наградата.

Финансовите показатели са само част от критериите в оценяването на финалистите в конкурса "Мениджър на годината". Останалите са притежание на добри управленски практики, както и на лидерски умения. Конкурсът е единственият в България, който отличава представители на висшия мениджмънт за постижения чрез специално разработена методология за оценяване на кандидатите.

Водещи

Най-четени