Застрахователно АД „Виктория” празнува 10 години на пазара 11.04 | 09:10

Компанията организира поредица от корпоративни събития и коктейли за своите приятели и клиенти във всички големи градове

От Нели Минчева

През 2012 г. се навършват десет години от присъствието на българския пазар на една от най-стабилните застрахователни компании у нас - Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ”.

Днес дружеството се нарежда в Топ 10 сред всички застрахователи в страната, като за него работят над 240 щатни служители от над 70 главни агенции и офиси с пълно териториално покритие в България.

Черпейки опит и добри практики за бизнеса от успешното партньорство с колегите от FATA Assicurazioni Danni S.P.A.- Италия, компанията внася и редица иновации на родния застрахователен пазар.

По случай своя 10-годишен юбилей Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ” организира поредица от корпоративни събития и коктейли за своите приятели и клиенти във всички големи градове на България. Коктейлите започнаха със Северозападна България (първият беше на 29 март във Враца) и ще завършат на 22 ноември в Плевен.

Събитието във Враца се проведе в ресторант "Пинтата”, където главната дирекция на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ” в града, начело с г-жа Ася Илиева, посрещна приятели и партньори. Коктейлът уважи и кметът на града инж. Николай Иванов.

Празничната атмосфера бе допълнена от тържествената реч на Изпълнителния директор г-жа Жанета Джамбазка и домакините г-жа Ася Илиева и г-н Лалю Драголов, които поздравиха гостите с празника.

Във Видин на 4 април сред гостите на корпоративното събитие на ЗАД "ВИКТОРИЯ" бяха областният управител Цветан Асенов, Негово преподобие Архимандрит Поликарп, както и заместник-кметът на Община Видин Добромир Дилов.

Коктейл за своите партньори и приятели организира и Главната агенция в Монтана. Нейният празник беше на 5 април, като той беше почетен лично от председателя на Общинския съвет Иво Иванов, от областния управител Ивайло Петров, от заместник-кмета Веселка Коларска.

*Информация от партньор на iNews

Водещи

Най-четени