Здравните застраховки = медицинска грижа по ваш избор 27.08 | 09:35

Това е мотото на кампанията "Здравно застраховане" на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ"

От Кремена Бедерева

ЗАД "ВИКТОРИЯ" промотира най-новия си застрахoвателен продукт "Здравно застраховане” по иновативен начин - със здравни празници на открито в 12 града на страната.

Стара Загора и Варна бях първите градове, в които се състояха здравните празници, а този уикенд предстои провеждането на здравни празници в София и Пловдив.

В столицата здравните празници ще се проведат на 31 август (събота) от 17 до 21 часа в Южния парк, на голямата поляна (вход откъм Гоце Делчев).

В Пловдив празниците ще са в Цар Симеоновата градина (градския парк) на 1 септември (неделя) от 17 до 21 часа.

Промоция на новия продукт ще има и във Велико Търново, Русе, Плевен, Бургас, Хасково, Шумен, Добрич и Благоевград в периода от септември до октомври.

Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ" кани семействата да се запознаят с възможностите на новата застраховка и ползите от нея. Специални забавления и изненади ще има за децата, а родителите и близките ще могат да се възползват от здравните кътове, където медицински специалисти ще предлагат безплатно измерване на кръвното налягане, проверка на стойностите на кръвната захар с тест ленти и прегледи "уши, нос, гърло”.

Много награди очакват гостите на празника и здравето е най-голямата награда за всеки член на семейството! Вижте снимки от здравните празници във Варна >>

Застраховки могат да бъдат сключени във всеки от тези градове след протичане на здравния празник, а за цялата страна – от началото на месец септември. Повече информация очаквайте на www.victoria-insbg.com .

Със своите над 70 офиса в страната сайт за онлайн застраховане https://online.victoria-insbg.com, Кол център "ВИКТОРИЯ” на телефон 0700 19 577 и фен страница във фейсбук: http://www.facebook.com/ZADVICTORIA, дружеството е "Приятелят до теб", готов да откликне във всеки момент.  

*Информацията е на партньор на iNews.

Водещи

Най-четени