КТБ АД зарадва клиентите си с пролетен празник на класическата музика 13.05 | 20:11

На събитието присъства целият висш мениджмънт на банката

От Филипа Тодева

За четвърта поредна година КТБ АД организира пролетна галавечер, посветена на класическата музика и изкуство, и последвана от изискан коктейл. Събитието се превърна в традиция. На него ръководството на банката кани свои клиенти, партньори, приятели, представители на научната общност и дипломатическия корпус.

В препълнената зала "България" на Софийската филхармония банката отбеляза събитието с концерт на оркестъра на Classic FM със солист и диригент Светлин Русев. Един от най-обичаните български цигулари зарадва гостите със забележителните си изпълнения на класически произведения на Антонио Вивалди и Йоханес Брамс. В съзвучие със събитието концертът започна с любимата на всички поколения "Пролет" от "Четирите годишни времена" на италианския класик Вивалди. Официално приветствие към гостите на събитието поднесе Илиан Зафиров, член на УС и изпълнителен директор на КТБ АД. Той подчерта, че културното мероприятие не е случайно предвид подкрепата, която банката оказва на изкуството."Убеден съм, че освен общите ни бизнес отношения, ние споделяме и общи ценности", изтъкна той пред партньорите на финансовата институция и им благодари за подкрепата.

На събитието присъства целият висш мениджмънт на КТБ АД. "В КТБ АД има изключително добре развита политика на корпоративна социална отговорност – традиция, която бихме искали да пренесем и в "Креди Агрикол", отбеляза Радосвета Василева, дъщеря на Цветан Василев - председател на Надзорния съвет на КТБ АД, който присъстваше на концерта заедно със съпругата си проф. Антоанета Василева. Г-ца Василева подчерта, че Корпоративна търговска банка АД подкрепя редица проекти и инициативи в областта на науката, на изкуството, на благотворителността, на спорта. Банката подпомага и талантливи студенти и млади учени, като традиционно дарява средства за тяхното обучение, предлага им възможности за кариерно развитие и др.

"В КТБ АД се държи много и на персонала, на развитието на служителите. Непрекъснато се организират обучения, включително и с чужди преподаватели, за да може служителите да следят най-новите тенденции в икономиката и да прилагат международния опит в България. Те трябва да могат да отговорят на предизвикателствата на времето, а и на очакванията на клиентите", допълни Радосвета Василева.

Без да издава много подробности около сделката, Радосвета Василева сподели, че когато бъде финализирана, ще бъдат представени и новото лого на банката, стратегията и, разбира се, новият мениджмънт. "След ребрандирането "Креди Агрикол България" ще има и двама нови членове на Управителния съвет", подчерта още тя. Очаква се именно Радосвета Василева да влезе в Надзорния съвет на "Креди Агрикол", а преди дни стана ясно, че сделката по придобиването на френската банка от КТБ АД е получила зелена светлина от БНБ.

Водещи

Най-четени