Как да направим марката България видима и харесвана? 01.03 | 07:29

На конференция обсъждат как да променим имиджа на страната си

От Георги Георгиев

Днес в хотел "Шератон" ще се проведе конференция на тема: "Branding Bulgaria. Как да направим марката България видима и харесвана".

Конференцията ще бъде разделена на три дискусионни панела. В първия ще се разисква какво точно е образът на една държава, защо е важен и как да го променим, ако не ни харесва.

Вторият е посветен на икономическия ефект от добрия имидж на България, а по време на третия панел ще се дискутира как да избягаме от представата за евтина дестинация.

В конференцията ще участват Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма, Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма, Саймън Анхолт, правителствен съветник и водещ световен експерт по въпросите на националната идентичност и репутация, Николай Младенов, министър на външните работи, Огнян Донев, председател на КРИБ, председател на СД и изпълнителен директор на "Софарма", Саймън Анхолт, правителствен съветник и водещ световен експерт по въпросите на националната идентичност и репутация и други, съобщават организаторите.

 

Водещи

Най-четени