Как да правите по $1000 на ден с помощта на скока на биткойна 23.03 | 19:50

От iNews.bg

На 14-ти биткойнът надхвърли $73 000 и достигна нови върхове ден след ден. Тъй като пазарните настроения са твърдо във възходяща територия и датата на преполовяване е на по-малко от 40 дни, вероятно ще видим биткойн да пробие 6-цифрената граница този цикъл.

Въпреки че биткойнът нарасна с тревожна скорост през последния месец, волатилността все още е много висока. Директната инвестиция в биткойн все още изисква относително силна финансова сила и способности за поемане на риск.

И така, има ли начин обикновените инвеститори, които не са толкова финансово силни и не желаят да поемат толкова големи рискове, също да могат да направят значителни печалби от скока на биткойна?

Отговорът е: определено.

Например договорът за облачно копаене, стартиран от Simpleminers, най-добрият биткойн майнер в света. Тя ви позволява да печелите рязко нарастващите пари на биткойн на много малка цена и много нисък риск. Досега много от моите приятели инвеститори са печелили по $1000 на ден чрез договорите за облачно копаене на Simpleminers.

И така, как го прави? Ако искате да знаете как да използвате ниска цена и нисък риск, за да увеличите високата волатилност и високорисковите биткойн инвестиции, първо трябва да знаете какво е облачно копаене. Облачното копаене всъщност е иновативен инвестиционен продукт, използван от биткойн миньорите за облекчаване на финансовия натиск при разширяване на внедряването на тяхната изчислителна мощност.

2418158

Тоест, инвеститорите участват в копаене на биткойни, като наемат биткойн изчислителната мощност на миньорите, а миньорите са отговорни за копаене на биткойни и споделяне на печалбите от биткойни с инвеститорите. Това е кооперативен начин за правене на пари. По този начин инвеститорите не трябва да наемат пространство, да купуват машини за копаене, да работят и поддържат, да плащат разходи за енергия и т.н., нито трябва да се притесняват, че ще загубят всичките си инвестиции, защото не могат да копаят биткойни.

Тъй като копачите ще гарантират, че инвеститорите получават възвръщаемост под формата на лихва. Що се отнася до "миньорите", те събраха средствата на много инвеститори и разположиха и заеха по-висок дял от скоростта на хеджиране, като по този начин спечелиха предимството на ефективността на копаене на биткойни. В средата на биткойн халвинг, приоритизирането на изчислителната мощност е гаранция за получаване на награди и гаранция за миньорите да правят пари.

Така че, това е печеливша инвестиция както за инвеститорите, така и за миньорите. Научихте за облачното копаене. След това можем да проучим как инвеститорите могат да печелят $1000 на ден чрез договора за облачно копаене Simpleminers.

Преди да публикува тази статия, авторът установи чрез практика, че приходите от инвестиране в договора за изчислителна мощност на Simpleminers идват главно от следните четири аспекта:

Бонус за регистрация: Изтеглете и регистрирайте акаунт в Simpleminers. (Завършете тази стъпка, за да спечелите $10 бонус при регистрация).

Дневен доход: Купете договор за изчислителна мощност и получете дневния доход от договора. (Текущата максимална дневна норма на възвръщаемост е 3%).

Допълнителен бонус: Ако стойността на Bitcoin се увеличи, можете също да получите допълнителни награди по време на периода на договора. (Това е допълнителен бонус).

Доход от покана: Като поканите приятели да инвестират в Simpleminers, можете да получите награда от 3% от инвестицията на приятеля. Ако ваш приятел покани приятелите си да инвестират в Simpleminers, можете също да получите награда от 1% от тяхната инвестиция. (Представете проекти за правене на пари на приятели, печелете услуги и печелете пари едновременно, защо не го направите?) Сега, ако приемем, че имате $50 000, позволете ми да ви науча как да правите $1000 на ден, като инвестирате в договора за хешрейт на Simpleminers.

Ето какво можете да направите: Купете 5 договора за хешрейт на Simpleminers на стойност $10 000 всеки за 50 дни. По този начин можете да получите директен доход от US$165,04/ден*5 порции=US$825,2/ден. Понастоящем трябва само да поканите няколко приятели да правят пари заедно и да позволите сумата на тяхната инвестиция да достигне 300 000 щатски долара и можете да получите награда за покана от 300 000 щатски долара * 3% = 9 000 щатски долара (9 000 щатски долара / 50 дни = 180 щатски долара / ден). След тези две стъпки ще разберете, че в рамките на 50 дни от вашия инвестиционен договор парите, които печелите всеки ден = $825,2 + $180 = $1005,2.

Разбира се, ако вашите приятели също поканят приятели да инвестират, вашият доход ще бъде повече от тази сума. С други думи, вие инвестирате $50 000 в договор за изчислителна мощност на Simpleminers и препоръчвате вашия печелещ пари проект на вашите приятели. След 50 дни вашите активи ще станат поне 50 000 щ.д. (главница) + 50 260 щ.д. (печалба) = 100 260 щ.д.

Ако, както прогнозират експертите, цената на биткойн пробие 6-цифрено число, вие също ще получите значително количество допълнителни бонуси от Simpleminers. Какво страхотно инвестиционно пътуване ще бъде!

Ако смятате, че сумата от 50 000 щатски долара все още е твърде голяма, Simpleminers също има много приятелски договори за изчислителна мощност, от които да избирате.

Например, договор за изчислителна мощност на стойност 100 щатски долара с 2-дневен цикъл ви позволява да инвестирате 100 щатски долара и да спечелите 6 щатски долара за 2 дни. Разбира се, ако искате да научите повече за договорите за изчислителна мощност на Simpleminers, авторът препоръчва да се регистрирате за акаунт в Simpleminers. Техният официален уебсайт има много подробно въведение и има 24-часов онлайн персонал за обслужване на клиенти, който отговаря на всички ваши въпроси.

2418160

Регистрирането на акаунт в Simpleminers е още по-лесно: трябва само да щракнете върху "Регистрация" на официалния уебсайт на Simpleminers и да попълните вашия имейл адрес, акаунт за вход, парола за вход и т.н. във формата, за да завършите регистрацията. (Можете също така да получите 10 щатски долара пробни средства, като създадете акаунт, което е много внимателно.)

Simpleminers урежда и изплаща договорен доход всеки ден. Можете да изтеглите тяхното мобилно ПРИЛОЖЕНИЕ и да извършвате операции по покупка и обратно изкупуване на договора на мобилния си телефон. Вашите средства са не само сигурни, но и видими.

Ако също се интересувате да правите пари, като инвестирате в договори за изчислителна мощност на Simpleminers и искате да научите повече за Simpleminers, можете да влезете в официалния им уебсайт сега: simpleminers.com

Най-четени