Кой са най-добрите млади мениджъри у нас за 2011 г. 01.07 | 10:01

Изпълнителният директор на "АББ Авангард“ Руслан Папазян спечели голямата награда

От Ралица Стоянова

Най-добрите млади мениджъри в конкурса Next Generation за 2011 г. бяха наградени на церемония в столичния мол "Сердика" снощи (30.06.11).

Голямата награда отиде при Руслан Папазян, изпълнителен-директор на завода за енергетично и автоматизирано оборудване "АББ Авангард" в Севлиево. Според него най-важното за един мениджър е да бъде открит и да има мотивиран екип.

Предприемач на 2011 г. стана Петър Каракашев - генерален мениджър на компанията за европалети и дървообработване "ИТА България".

Наградата "Мениджър в корпоративна среда" беше присъдена на Даниел Йорданов – заместник-директор по производствените въпроси в компанията за добив и търговия с инертни материали "Ескана" АД.

Президентът на "Мусала софт" Елена Маринова получи специалната награда за устойчив бизнес.

Стипендия EMBA в City College/University of Sheffeld получиха Ивайло Христов – директор бизнес развитие в "Комфо България", Константин Андонов – член на изпълнителния съвет на "Кемпински" и Виктория Младенова – генерален мениджър на "Алтус България".

Според мненията на спечелилите добрият мениджър работи с грижа за екипа си, мотивира и сплотява, има разчупено мислене извън клишетата и е гъвкав в решенията, които взима.

Конкурсът за млади мениджъри Next Generation се организира за трета година от в. "Пари". Условията за участие са мениджърите да са до 35 години и да имат минимум 2 години опит на управленска позиция.

Журито, което оценява кандидатите, се състои от представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Jobtiger, "Делойт България", City College и British Counsil Bulgaria.

Водещи

Най-четени