Марката на ЗАД „Виктория“ сред победителите в I кръг на класацията „Любимите марки” 09.04 | 10:37

Подбрани са 25 категории и категорията „Застрахователи” е една от тях

От Нели Минчева

За четвърта поредна година класацията "Любимите марки” стартира надпреварата за любими марки на потребителите в България. Инициативата от тази година се провежда официално от сп. BUSINESS LADY. За разлика от други класации "Любимите марки” разчита на номинации, основани единствено на потребителските предпочитания и представя потребителското мнение за всеки бранд.

Подбрани са 25 категории и категорията "Застрахователи” е една от тях. Всеки потребител има възможност да определи коя е негoвата любима марка чрез онлайн гласуване. Критерият, по който се излъчват марките във всяка категория, е броят на гласовете за съответната марка в съответната категория.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ е този, който избира своята любима марка.

Марката на ЗАД "ВИКТОРИЯ” е сред 6-те марки в категорията "Застрахователи”, номинирани за втори етап в класацията, които продължават напред към втори кръг на класацията "Любимите марки”.

Подкрепата на потребителите е голяма чест за ЗАД "ВИКТОРИЯ”, която вече 10 години се грижи за спокойствието на своите клиенти, подчертават от компанията.

"Да превръща своите клиенти в приятели, да ги вдъхновява да мечтаят, да им подсигурява спокойствието, за да постигат мечтите си и да побеждават заедно със ЗАД "ВИКТОРИЯ” е мисията на дружеството. Лесно е да обслужиш клиента добре, трудно е да надминеш очакванията му, да го обгрижваш и да го спечелиш за приятел. "10 години – приятелят до теб” е мотото за 10-годишнината на ЗАД "ВИКТОРИЯ” на българския пазар", се казва в съобщение на застрахователя.

Можете да гласувате за ЗАД "ВИКТОРИЯ” и във втория кръг на класацията "Любимите марки” до 12.04.2012 на www.mylovemarks.eu

*Информация от партньор на iNews

Водещи

Най-четени