НАП продава апартамент, фитнес и сауна в Банско 07.02 | 15:53

Огледите продължават до 15 февруари

От Ралица Стоянова

Апартамент, фитнес и сауна във ваканционното селище "Сидер Лодж" в Банско продава чрез новия онлайн портал за продажби НАП Пловдив.

Залата за фитнес например е просторна 135 квадратни метра и е оценена  на 57 500 лева. Апартаментът от 58 квадрата струва 25 000 лева.

Публичните изпълнители от приходната агенция в Пловдив продават и подземен гараж с 12 паркоместа в същото курортно място. Неговата оценка възлиза на 165 000 лева.

Освен тях, на търгове в Банско се предлагат кафе-аперитив и творческо ателие.

Огледите започват в понеделник и ще продължат до 15 февруари включително, от 9.00 до 17.00 часа след предварителна уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбите.

Подробности за имотите и условията за участие в търговете могат да се прочетат на електронната страница на НАП на сайта www.nap.bg в рубриката "Продажби”.

Порталът се актуализира всеки ден, като в момента там са обявени  за продан вещи и активи в цялата страна на обща стойност около 5 милиона лева, обясняват от приходната агенция.

На сайта можете да намерите автомобили със стартови цени под 1000 лева, медицинска апаратура, златни бижута, скъпоценни камъни и ракиен казан.

За да се включите в наддаването, трябва да внесете депозит в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена и да подаде в срок ценово предложение до приходната агенция. За улеснение на кандидат-купувачите, НАП дава възможност за плащане на депозита онлайн.

Водещи

Най-четени