Над 1000 искат да стажуват в ЕВН 04.07 | 16:16

Само част от тях обаче бяха одобрени за тазгодишната програма

От iNews.bg

От началото на юли 2017 г. EVN България организира за 12-та поредна година стажантска програма "Младежи с бъдеще". Тя е насочена към амбициозни студенти от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети, които търсят възможност да развият своя потенциал в реална бизнес среда. За тазгодишното издание на програмата беше проявен силен интерес, като почти 1100 млади специалисти се кандидатираха за участие в нея. След процедура по избор общо 49 ученици и студенти бяха одобрени и ще имат възможност да проведат стаж в дружеството.

Общо 26 от одобрените стажанти ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 23 ще проведат стажа си в клиентските центрове на дружеството на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е три месеца и се провежда през юли, август и септември. И през 2017 г. стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от стажантите ще проведе стажа си под личното ръководство и съвети на ментори - експерти от съответната професионална сфера.

Програмата "Младежи с бъдеще" предлага:

-запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката

-непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша

-участие в иновативни проекти

-възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда

-използване на най-добрите практики

-работа в международна компания

-заплащане на стажа.

Повече информация за програмата "Младежи с бъдеще" на EVN България е налична на: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

Инициативата на ЕVN България "Младежи с бъдеще" стартира през 2006 гoдина. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея: в периода 2006 – 2016 г. в нея са участвали 367 студенти, а общият брой на кандидатите е над 4500. Чрез програмата "Младежи с бъдеще" EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн.

Водещи

Най-четени