Направете си туристическа застраховка за по-спокойна почивка 14.12 | 11:04

ЗАД "Виктория" пусна нов продукт, предназначен за активно почиващите

От Ралица Стоянова

Наближават коледните празници. Сигурни сме, че вече имате планове за отпуската. Независимо какви са те - вакация на някое по-топло място за почитателите на уюта или пък на ски пистата - за по-екстремните натури, ще прекарате почивката си по-спокойно и пълноценно, ако се погрижите предварително за комфорта си.

За тази цел застрахователното дружество "Виктория" пусна нова туристическа застраховка.

Тя покрива най-типичните "туристически рискове": медицински разходи (за спешна медицинска помощ, амбулаторно и стационарно лечение); разходи за издирване, спасяване и транспортиране на застрахования и разходи за спешно стоматологично лечение (до 150 лева).

Лимитът  по основното покритие е избираем и може да бъде 2000 лева, 5000 лева или 10 000 лева. 

В зависимост от конкретните потребности и по преценка на договорителя, могат да бъдат сключени и допълнителни (избираеми) рискове:

- Дневни пари за болничен престой  - при злополука или акутно заболяване на застрахования се изплащат  дневни пари за болничен престой по 15 лева на ден, с максимум 10 дни за застрахователния договор.

- 24-часов медицински асистанс, който е препоръчителен, когато се застраховат чужденци, тъй като асистанс-обслужването, освен организиране на подходящото лечение, премахва езиковите бариери между пострадалия и лекуващия екип.

За скиорите и сноубордистите е предназначено  допълнително покритие - практикуване на зимни спортове и/или участие в организирани любителски спортни състезания.

Когато застраховката се сключва от работодател или спортен клуб, може да се превърне в  групова застраховка "Злополука" чрез сключване на допълнителен риск. 

Застраховката се сключва за 3 минути, с електронна полица във всички офиси на "Виктория", както и при посредниците, с които работи. От януари ще може да се сключва и он лайн от страницата на застрахователя - http://victoria-insbg.com/bg/?load=Article&id=19743&utm_source=3baybg&utm_medium=pr&utm_campaign=tourism

*Информацията е на партньор на iNews.


Водещи

Най-четени