Оазис на качествените месни продукти връща пловдивчани в старите времена 01.02 | 15:26

Фирмен магазин "Кулинарна работилница" залага на съчетание между вкус и качество, без да посяга към вредните "Е"-та и евтини тарикатлъци

От iNews.bg

Да се храним здравословно в последите години, а и десетилетия, стана колкото модерно - толкова и труднопостижимо. Стремежът към това да "възнаграждаваме" тялото си с качествена храна върви ръка за ръка с това да сме отлично запознати с процеса на нейното производство. Нещо, което обаче хич не е лесно в съвременния свят, където се нароиха всевъзможни печалбари. Те са готови да ни вземат парите, дори да е на цената да излъжат. И как няма да е така, след като вече трябва да си минимум професор, за да се ориентираш по етикета на продуктите. А понякога и това не помага, защото подвеждащата информация е налице, а институциите и ресорните органи нехаят, оставяйки потребителите да се лутат сами в джунглата...

Ето защо пловдивчани и гостите на града трябва да се чувстват привилегировани в това отношение. Под тепетата преди 1 месец врати отвори магазин "Кулинарна работилница". Оазис на вкусотията, където месни продукти и деликатеси са събрани на едно място, така че да е лесно и удобно клиентите да се сдобият с качествена храна и да си гарантират, че на масата си слагат нещо уникално. Няма и как да е иначе, след като ръчно произведените продукти в цеха в Куклен се приготвят по стари рецепти, които са загърбени от лудо конкуриращите се големи "играчи". "Кулинарна работилница" залага на това да НЕ слага "Е"-та, да НЯМА шприцване на месото, да НЕ "надува" продуктите с вода.

Нещо повече - "Кулинарна работилница" не се заиграва с доверието на клиентите с общи приказки и т.нар лесносмилаеми от тълпата "био" производства, а вместо това връща позабравения натурален вкус. По-хубав е от "био"-то! Идете до пазара край стадион "Пловдив" до Гребната база и сами ще се уверите. Има предостатъчно места за паркиране, а мястото вече е арена на доста разнообразни магазинчета и капанчета - от такива, предлагащи рибни храни, през сладки изкушения, до пекарна.

Фирмен магазин "Кулинарна работилница" безспорно е черешката на тортата на пазара и вече е притегателно място за чревоугодниците, които държат вкусът, да не е за сметка на здравето. Детски салам, сланина от каца, пастети, бабеци, кренвирши, бульони от телешки кости, месо в буркан, готово за консумация, шпеков салам, наденици - това са само част от нещата, които, ако опитате веднъж - ще станете верни фенове.

Цехът на "Кулинарна работилница" спокойно може да е образец за задружен колектив. В него работят под 10 души, но за сметка на това са там от над 20 години. Задружни са и не правят компромиси, когато иде реч за здравословен краен продукт. Заслужава си на такива хора да се гласува доверие, да се подава ръка на родното, особено, когато е произведено напълно натурално.

Децата ни имат правото да растат здрави, а хранителната им култура да се възпитава в традиционните български рецепти. Ние също трябва да си "подаряваме" наслада на небцето. Фирмен магазин "Кулинарна работилница" ни поднася тази възможност на тепсия.

Водещи

Най-четени