Пощенска банка отваря врати за летни стажове 14.06 | 13:15

Програмата дава шанс на млади хора с икономически специалности да намерят професионална реализация

От iNews.bg

Пощенска банка стартира процеса по кандидатстване и одобрение за традиционната си лятна стажантска програма в сектор "Банкиране на дребно". С нея студенти от цялата страна ще имат възможност да започнат професионалната си кариера в една от най-големите и водеща по отношение на иновациите банка на пазара и да приложат наученото на практика. Стажантската програма е част от политиката за корпоративна социална отговорност на Пощенска банка в подкрепа на младите хора вече повече от 10 години.

Стажът е платен и с продължителност 1 или 3 месеца, като ще се проведе в клоновете на финансовата институция в София, Варна, Бургас, Пловдив и Русе. Програмата ще даде възможност на студентите да натрупат практически умения в банковата сфера чрез разширено обучение и да се запознаят с продуктите и услугите на банката, предназначени за граждани и малки фирми, да участват в процесите по анализ, одобрение на кредити и провеждане на срещи с клиенти.

Желаещите да кандидатстват за 3-месечен стаж в Пощенска банка трябва да са редовни студенти, учащи в София в IV курс, в процес на придобиване на квалификационна степен в икономическа специалност или студенти задочна форма на обучение в икономическа специалност от II, III или IV курс. Едномесечният летен стаж е подходящ за студенти, които имат изискване за задължителен стаж от висшето учебно заведение, в което учат. Такъв през тази година ще бъде проведен във Варна, Бургас, Пловдив и Русе.

Разпределението по локации ще бъде извършено и в съответствие с възможностите на кандидатите. Успешно приключилите стажантската програма могат да получат предложение да продължат професионалната си реализация в Пощенска банка.

Всеки желаещ може да подаде своите документи на имейл адрес: Recruitment@postbank.bg.

Водещи

Най-четени