Ресторантьорите в стачна готовност 21.08 | 10:58
В момента, в който бъдат въведени нови ограничения, а няма съответните икономически и социални мерки, нямаме друг избор освен да си решим проблема чрез натиск от улицата, заяви Павлин Петров, председател на БАЗ
"Целият сектор е в стачна готовност. В момента, в който бъдат въведени нови ограничения, а няма съответните икономически и социални мерки, нямаме друг избор освен да си решим проблема чрез натиск от улицата”. Това заяви пред Нова телевизия Павлин Петров, председател на Българската асоциация на заведенията.
"В момента няма актуализация на бюджета и не е ясно кога ще се случи. От май месец насам няма мерки. 60/40 съществува, но за да се възползваме от нея на практика трябва да сме въведени”, поясни той. И обясни, че нови по-строги рестрикции ще означават фалит на заведенията.
Според Петров поради ниския процент на ваксинирани – както сред служителите, така и сред клиентите, заведенията не могат да се възползват от най-новите мерки, пише lupa.bg.
Водещи
-
Юлиян Петров, КТ "Подкрепа": Оценката за възпитание не е наказание
"Ако едно от двете не е на ниво, всичко е много люлеещо се и крайния резултат го няма", заяви...
21.01 | 10:59
-
В страната ни се преработват около 30 хил. тона текстилни отпадъци
Разделното събиране на непотребните текстилни продукти е единственият начин те да получат...
21.01 | 10:30
-
Костадин Костадинов: Идването на Тръмп на власт е нещо добро за България
"Встъпването в длъжност на Доналд Тръмп като президент на САЩ би имало пряко значение за...
21.01 | 09:59
Най-четени
-
Бактериите са най-честата причина за пневмония при възрастни
Ако пневмонията е причинена от един от следните видове причинители, тя се нарича атипична...
21.01 | 09:45