С кредитна карта плащате един рафт, а купувате цял хладилник 02.12 | 15:00

Услуга на Пощенска банка позволява да купувате сега, а да плащате на равни месечни вноски

От iNews.bg

Тази година от рано сте почнали да си смятате разходите по Коледа. Списъкът с подаръците е дълъг, оптимизирали сте и разходите за новогодишната вечеря. Планирате покупки на промоция, но когато стане дума за хранителни продукти, е добре да има къде да ги съхраните за по-дълго, а хладилникът е за ремонт. Иска ви се нов, но все пак ще изчакате да минат празниците и ако изобщо е останало нещо ще му мислите догодина.

Решение има и е възможно да направите нужните ви покупки, че и да инвестирате в мечтания хладилник. От скоро в обектите на търговски вериги, сред които Техномаркет, Технополис, Зора, IKEA, Фотосинтезис, Plesio, Stemo, Практикер, Явор, Еником и др., е възможно да заплатите само рафтчето, а да получите целия хладилник, при това сега и веднага. Нужно е единствено да имате кредитна карта на Пощенска банка и да заявите на продавача в магазина, че желаете да платите чрез услугата "Покупки на равни месечни вноски”.

Тази функционалност е валидна за всички видове карти на Пощенска банка и чрез нея можете по всяко време да се сдобиете с мечтаното обзавеждане или уреди, без да кандидатствате за кредит и да чакате одобрение. Вие сами определяте размера на месечната вноска и срока на изплащане от 6 до 36 месеца, а оскъпяването е минимално под 1% на месец.

За разлика от стандартните покупки с кредитна карта, при покупките на вноски всеки месец ще дължите само стойността на една вноска , а не цялата сума, както е при стандартните покупки. По този начин, ще облекчите бюджета си и ще упражнявате по-добър контрол върху месечните си плащания.

А за да използвате кредитната си карта разумно: харчете толкова, колкото ви позволява месечният бюджет, използвайте гратисния период и следете за промоциите, които вашата банка предлага съвместно с различните търговци, съветват експертите от Пощенска банка.

Водещи

Най-четени