Само за пет месеца пак смениха ръководството на „София тех парк” 17.08 | 14:39

Новият борд е от хора на ГЕРБ, сред които и дъщерята на Янка Такева

От iNews.bg

"София тех парк” има нов Съвет на директорите, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката. Последната смяна на ръководството му беше само преди пет месеца, предаде бТВ.

В новия състав влизат физикът проф. Николай Андреев, председател на Организацията на старейшините в ГЕРБ, бившият директор на дирекция "Административно-правно обслужване” в Министерството на туризма Тодор Ангелов, както и зам.-областният управител на София Живка Такева - дъщеря на дългогодишния председател на Синдиката на българските учители Янка Такева.

Предишното ръководство в лицето на Асен Ненчев, Васил Караиванов и Натанаил Стефанов работи в продължение на пет месеца. Този състав беше представен от служебния министър на икономиката Теодор Седларски, по думите на когото това е екип от млади и амбициозни мениджъри.

Рокадата беше извършена в средата на март след избухнал скандал с предишното ръководство и Ивайло Пенчев, директорът на международно известната компания за производство на изкуствени стени за катерене "Уолтопия”, която е базирана в "Тех парка”.  

Водещи

Най-четени