Свободните квартири във Варна и Бургас са кът 02.08 | 16:30

Стаите на юг излизат значително по-изгодно

От iNews.bg

В разгара на летния сезон квартирите във Варна и в Бургас, които са разположени в близост до морето, са резервирани до септември. Ако пък сте късметлии и успеете да си намерите свободна стая, то ще трябва да се бръкнете с повечко пари за нея, информира в-к "Монитор".

Минимумът за стая с две легла в морската столица варира между 15 до 20 лв. За тези, които са решили да се поглезят това лято, в града се предлагат и луксозно обзаведени апартаменти в центъра на града в близост до Морската градина.

Освен, че са добре обзаведени, тези квартири имат и изцяло оборудвани кухни. За всичко това човек трябва да брои около 75 лв. за вечер.

В случай, че предпочитате спокойствието и не държите да сте в центъра на града, в покрайнините на морската столица има и вили за наемане. В квартал Виница, например, стая лукс излиза близо 160 лв. за поне две нощувки. В района Траката пък стаите се предлагат в порядъка на 40 до 140 лв.

На юг в Бургас квартирите излизат по-изгодно. За стаи с по пет до шест легла почиващите трябва да платят общо 12 лева. Има и апартаменти с до пет легла, които обаче вървят по 60 лв. Луксозни боксониери с две легла пък излизат по 250 лв. Всички тези оферти важат за квартири без хазяи.

Ако обаче съжителството със собствениците не е проблем за туристите, те могат да си намерят такива с по три легла за общо 15 лв. Има и стаи с по две легла за 24 до 30 лв.

Водещи

Най-четени