Утре следобед става ясно колко ще плащаме за ток, газ и топла вода 30.06 | 10:45

КЕВР ще вземе решенията на закрити заседания за цените, влизащи в сила от утре

От iNews.bg

На 1.07.2020 г.,сряда, от 13:30 ч. Комисията за енергийно и водно регулиране ще проведе закрито заседание, на което ще приеме решение за утвърждаване на цена за месец юли 2020 г., по която общественият доставчик ще продава природен газ на крайните снабдители и на лицата, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия.

На заседанието регулаторът ще приеме и решения за цените в сектор "Електроенергетика" и в сектор "Топлоенергетика" за новия регулаторен период 1.07.2020 – 30.06.2021 г.

Ценовите решения на Комисията ще бъдат обявени от председателя на КЕВР доц. Иван Иванов посредством онлайн излъчване на интернет страницата на регулатора, което се очаква да започне не по-рано от 15.00 ч., след приключване на закритото заседание.

След обявяването на ценовите решения председателят на КЕВР доц. Иван Иванов ще отговори на предварително зададени въпроси на медии, предвид на действащите мерки в условията на епидемичната обстановка и ограничения достъп до сградата на Комисията.

Водещи

Най-четени