Бионсе без Photoshop - по бельо и без грим (СНИМКИ) 02.10 | 14:10

Звездата иска да се покаже в натурален вид

От Беатрис Николoва

Бионсе е една от звездите, които често са обвинявани в прекомерна употреба на Photoshop върху снимките си. За да опровергае тези слухове, певицата публикува в уебсайта си фотоси в много натурален вид.

На тях съпругата на Джей Зи позира по бельо без грим. Феновете на звездата бяха очаровани от смелото ѝ решение. Напоследък Бионсе допуска почитателите си много близо до себе си. Само преди дни певицата реши да сподели с феновете си едни от най-съкровените си лични моменти, като публикува клип, който разкрива в снимки любовта на певицата и съпруга ѝ.

В него звездата за първи път показва и своя снимка, на която позира гола с бременно коремче. На фотоса се вижда Бионсе в напреднала бременност, която позира гола, а до нея съпругът ѝ Джей Зи я е гушнал. На друг кадър се вижда как певицата за първи път държи новородената си дъщеря в родилното.

Във видеото има и кадри от сватбата на звездите, както и моменти с детето им Блу Айви. И ако досега Бионсе криеше тези интимни семейни моменти, тя вече не се притеснява да разкрие пред всички фенове личния си живот. Под изпълнението на песента "Forever Young" и "Halo" Бионсе и Джей Зи успяха да разчувстват всички свои фенове. Разгледайте красивите снимки по бельо на звездата в нашата галерия.

Водещи

Най-четени