„България без цензура“: Петното изпълнява поръчки на Борисов 09.03 | 18:35

Коментарът на партията на Бареков е по повод на изказване на Бисер Миланов

От Мая Александрова

"С днешните инсинуации в предаването на г-н Карбовски по адрес на г-н Бареков и "България без цензура" от подсъдимия Бисер Миланов - Петното окончателно става ясно кой е бил на гости в Банкя. Петното изпълнява поръчки на своя ментор Бойко Борисов да клевети и омаскарява неговите противници в лицето на г-н Бареков".

Това е позицията на "България без цензура", публикувана в блога на Николай Бареков по повод на изказване на Бисер Миланов – Петното, в което той твърди, че бившият журналист му е давал пари, за да не участва в протести.

"Безсмислено е да търсим правото си по съдебен път, защото срещу нас стои една компроментирана и напълно дескридитирана от криминална и нравствена гледна точка фигура като Бисер Миланов – Петното", се казва в съобщението.

"Желаем успех на новата коалиция Борисов-Петното, която ще представлява интересите на криминалния контингент в политиката. С днешните клевети падат окончателно съмненията кой е ортака на Петното в политиката и криминалните му дела", се казва в позицията.

 

Водещи

Най-четени