Емил Василев "сипе" псувни по социолога Кольо Колев 10.05 | 12:07

Депутатът със скандален пост във Facebook за пореден път

От Филипа Тодева

Освен да полива хората с вода, депутатът от РЗС Емил Василев умее да лее и псувни. Жертва на словесно нападение стана социологът от агенция "Медиана" Кольо Колев. "П*тка, к*рва и Прос**тутк*", написа вчера (9 май) на стената си във Facebook народният представител, като изрично подчерта, че го казва без извинение.

"Такъв си беше от малък - срещу пари лижеше г*зовете на силните политици на деня, без разлика на партийната им принадлежност", добавя още Василев.

Поводът за недоволството му е социологическото проучване на "Медиана", според което РЗС има слаби резултати. Днес (10 май) народният избраник коментира и медиите, които разгласиха обръщението срещу социолога. "Нема лошо! Ако това е начинът различното мнение да се чуе - ще ги псувам до откат. Другото означава, както е казал народът: "Мижи да те лажем". Я обаче не щем да мижим, кога ме лажат! Ако така вървят нещата, в скоро време ще напиша докторска дисертация на тема "Псувнята и позитивната й роля в българската политика".

Емил Василев без съмнение е политик със скандално поведение. Сипе заплахи и псувни, без никакви задръжки. Е, в последното не сме съвсем прави. След като се опита да залее с вода бившия си съпартиец Тодор Великов, който успя да избегне "студения душа"от парламентарната трибуна, само заради бързите си рефлекси, той заяви, че ако живеем във времената, когато хората са ходили с шпаги, щял да го прониже.

Имаше скандал и за коментара му, че е бил брутално изнасилен от Искра Фидосова на 22 октомври, 2010 година, в мъжката тоалетна на Народното събрание. Имало пукната плочка, а един от умивалниците се клати. После пък каза, че самият той не е написал писмото, което се твърди за изнасилване, а просто го видял, харесало му и го припознал.

Ако още не ви е станало забавно, ще обърнем внимание и на още един депутатски пост във Facebook: "Парламентът е превърнат в менажерия! Цомбести репортерки със самочувствие на фешън-икони бродят из кулоарите. Фотографи-махмурлии се преобуват в градинката пред северния вход, понеже охраната не ги пуска по къси гащи. Ученически групи вдигат радостна шумотевица по балконите. В централното фоайе екскурзовод разказва на немскоговорящи граждани историята на Народното събрание. От централния балкон зяпа някаква поредна официална делегация. И всички вкупом после се редят на бюфета да пробват прословутите депутатски кюфтаци. Дори в пленарна зала, където уж е забранено за външни лица, всеки един момент очаквам някой японски турист да ми завре фотоапарат в лицето, тичайки преди това между редовете", е поредно откровение на Василев.

А по повод откраднат кабел на ДАНС четем: "Нощеска България остана без национална сигурност! Група мургави граждани с каручка, чиято етническа принадлежност би било дискриминация да се споменава, откраднаха кабелите на СУПЕРСЕКРЕТНОТО ШПИОНСКО ПОДЕЛЕНИЕ на ДАНС в родния град на премиера Банкя. Страната ни остана без защитени правителствени комуникации, а дипломатическите ни представителства зад граница - без криптирана връзка. Съответно, чуждите разузнавания спокойно предаваха засекретените си грами без опасност да бъдат засечени и разшифровани. И после защо бил подслушван Бойко Борисов...".

Ако проявите интерес и за още звучни фрази, Facebook-дневникът на Емил Василев е отворен за посещения по всяко време, а достъпът до стената е свободен.

Водещи

Най-четени