ПП-ДБ: Господин Главчев и Калин Стоянов са министър-председател и министър на Пеевски 31.07 | 11:45

Пеевски по-рано съобщи, че във вторник държавният глава се е опитал „през пионките си от ПП-ДБ“ да организира сваляне на председателя на парламента Рая Назарян.

От iNews.bg

Господин Главчев и Калин Стоянов са министър-председател и министър на Пеевски. Моето мнение е, че трябва да търсим варианти на това правителството на България да не е на един човек. Това заяви Божидар Божанов от ПП-ДБ.

"Няма да коментирам интриги и да си говорим през вас с това кой на кого е звънял", заяви още Божанов в отговор на Пеевски.

Пеевски по-рано съобщи, че във вторник държавният глава се е опитал "през пионките си от ПП-ДБ" да организира сваляне на председателя на парламента Рая Назарян.

"Мистър Кеш иска да се сложи удобен премиер по Конституция за него, но най-важното е Копринков и Узунов да получат МВР, защото първо трябва да осигурят на ПП-ДБ нова ала-бала през нов министър на електронното управление и нов вътрешен министър, и също така тайната малка партийка на мистър Кеш – ще я видите, трябва да влезе в парламента да подготви удобно къде да седне като му свърши мандатът, защото той няма куража да излезе сега", продължи Делян Пеевски.

Водещи

Най-четени