"Спаси София": Графинята Фандъкова изсипа 13 милиона за ремонти на ремонта, а "Графа" пак е в ужасно състояние 11.02 | 09:34

Така заминаха 13 млн. лв. от нашите пари пред очите на целия град, за да получим разпадаща се улица, която заради "високото" си качество даже не смеят да я измият с маркучи, "за да не си заминат плочките", пишат от "Спаси София"

От iNews.bg

От организацията "Спаси София", чието лице е младият общински съветник Борис Бонев, алармираха, че емблематичната улица за столицата "Граф Игнатиев" отново е в трагично състояние. И то след куп ремонти по нея и десетки милиони, потънали за тях.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ "СПАСИ СОФИЯ":

Само две години и четири ремонта по-късно, Графа – най-емблематичното достижение на любимата ни Графиня – отново е с напукани, хлътнали и надигнати плочи, които се трошат пред очите ни.

Поредният саморазпад, разбира се, е следствие от невиждания форсмажор и пролетните температури и в никакъв случай не е грешка на проектантите, на любимите ни изпълнители Джи Пи Груп или на още по-любимия ни и незаменим кмет, който за 12 години не успя да направи и един ремонт, който да не хлътне десетина пъти преди да му изтече гаранцията. Не помогна и пазенето на #РемонтаНаРемонтаНаРемонтаНаРемонта от страна на Общинска полиция, която три дни беше командирована на място, "за да пази изсъхването на бетона" от вандали, Спаси София и други недоброжелатели.

Така заминаха 13 млн. лв. от нашите пари пред очите на целия град, за да получим разпадаща се улица, която заради "високото" си качество даже не смеят да я измият с маркучи, "за да не си заминат плочките" (по думите на служителите в Столичен инспекторат)... Улицата си остава мръсна и разхлопана, милионите отдавна са платени, а сивото, криво и мизерно ежедневие, с което Йорданка Фандъкова ни залива всеки ден, продължава да изпълва душите ни.

Трагедията на Графа всъщност показва тоталната и пародийна немощ на управлението на София. Само две меки зими бяха достатъчни, за да видят сметката на хубостите, с които Фандъкова ни дари срещу 13 млн. лв. Но на нея не ѝ пука! Нали има "нов екип с нови идеи" и пропагандна машина, която да ни убеждава, че свършеното с две леви лице е толкова #HUBAVO, но #NEEGOTOVO!

Водещи

Най-четени