"Тракия" остава под вода 17.09 | 11:58

Продължава работата по наводнения участък на магистралата

От Теодора Кокаланова

След като нова порция дъжд заля страната ни, локвите и подгизналите във вода пътища блеснаха и по магистралите. Продължава работата по отстраняване на проблема с наводнения втори участък в района на 112-и километър на автомагистрала "Тракия", подчертаха от МВР.

Отсечката между Цалапица и Съединение все още остава затворена. Движението се извършва само и единствено в изпреварващата лента. Поставени са необходимите насочващи знаци. На място е осигурено дежурство от полицейски екипи на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

През изминалото денонощие е имало паднали камъни по смолянския път, които не са затруднили движението. Те са почистени сравнително бързо. В отсечката между Тополово и Долнослав на пътя Асеновград – Кърджали също е имало затруднение на движението, но вече ситуацията е нормализирана.

Призовават се водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни и да преминават с ограничена скорост през посочените участъци. Временни забрани за движение на моторните превозни средства са въведени по пътя Белица-Загражден-Давидково, в участъка на Държавно ловно стопанство "Кормисош", след село Белица, до границата с област Смолян. Ограничения има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково, в началото на село Храбрино. 

 

 

Водещи

Най-четени