Трифонов слага край на участието на свои сътрудници в предаването "120 минути" по бТВ 21.10 | 15:00

Към момента от бТВ не са коментирали публично изявлението на Трифонов.

От iNews.bg

Известният шоумен и политик Слави Трифонов обяви в социалните мрежи, че слага край на участието на свои сътрудници в предаването "120 минути" по бТВ. Решението му идва след критика към водещата Цънцарова и нейния колега.

В публикацията си Трифонов споделя, че е изпратил писмо до ръководството на телевизията, в което изразява недоволството си от поведението на журналистите. Той определя отношението им към някои гости като "тенденциозно, махленско, унизително" и добавя, че то му внушава "дребнавост и липса на почтеност и уважение".

Бившият водещ на "Шоуто на Слави" подчертава, че разбира правото на частната телевизия да изразява своите пристрастия и позиции, както и важността на свободата на словото. Въпреки това, той настоява, че съществуват "състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика".

Трифонов напомня за своя принос към бТВ, където е работил 19 години и е реализирал над 5000 предавания. Той твърди, че е донесъл на медията "огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари".

Решението на Слави Трифонов да прекрати сътрудничеството с "120 минути" идва в момент на нарастващо напрежение между политици и медии в България. То повдига въпроси за баланса между журналистическата критичност и уважението към гостите в телевизионните предавания.

Към момента от бТВ не са коментирали публично изявлението на Трифонов.

Водещи

Най-четени