18-годишен младеж се хвърли от блок в Карнобат 17.07 | 14:25

Мистериозни стъпки подклаждат версията, че не става въпрос за самоубийство

От iNews.bg

18-годишен младеж се хвърли от блок в кв. Възраждане в Карнобат, съобщава Флагман.

Мюмюн Ходжи се качил на петия етаж и скочил оттам снощи (16 юли). Съседка открила случайно безжизненото тяло на младежа и изпаднала в шок. Момчето не е живеело в блока, а в къща, намираща се наблизо. "Семейството не е имало финансови проблеми. Майка му Нора има магазин за дрехи и като цяло бяха добро семейство", казаха местни хора.

Първоначалната версия за инцидента според жители на Карнобат е, че младежът се е самоубил заради любовна драма. Но мистериозни стъпки подклаждат версията, че може би се е случило нещо друго.

Съседка чула стъпки на човек, който тичал по стълбите надолу във въпросния блок. Местни жители масово коментират, че е възможно смъртта на момчето да не е самоубийство. Хората разказват, че малко преди тялото да бъде намерено, се чували и викове във входа.

Мюмюн бил жизнерадостен и любезен младеж, винаги поздравявал и бил усмихнат. Имал си сериозна приятелка – Несрин, с която взаимоотношенията му били чудесни. Тази година Несрин завършила училище и на абитуриентския си бал двамата си дали обещание, че ще се оженят. Семейството на Мюмюн също се ползва с добро име в града. Майката Нора има магазин за дрехи, а по-голямата му сестра работи в аптека.

"Потресени сме, няма причина, поради която Мюмюн да сложи край на живота си", разказаха негови познати. Слуховете се подклаждат допълнително и от това, че и днес полицейска кола е до блока, откъдето полетя момчето.

Засега обаче официалната версия за смъртта му е самоубийство. От полицията обаче са категорични, че по тялото на момчето е нямало следи от насилие.

Водещи

Най-четени