25-годишна бе прегазена от влак 14.01 | 21:39

Момичето слязло на перона да изпуши една цигара през краткия престой

От Цанка Донкова

25-годишна жена е с опасност за живота, след като влак мина през краката ѝ, съобщава в. "24 часа". Момичето е настанено във врачанската реанимация.

Единият крак на Ралица Михайлова е ампутиран до коляното, пръстите на другия пък са изрязани. Младата жена е загубила много кръв и все още се борим за живота ѝ, заявиха лекарите.

Инцидентът се е разиграл рано сутринта, когато Ралица и мъжът й пътували за столицата с бързия влак от Кардам. На гара Мездра въпреки обявения кратък престой, те слезли да изпуши по една цигара. Влакът обаче тръгнал, мъжът и успял да се качи, но тя се затичала след него и се подхлъзнала. Фатално се оказало мокрото метално стъпало на вагона. Тя загубила равновесие и попаднала под колелата.

За неприятната случка се разбрало чак на следващата гара, защото във влака нямало много хора, разказват източници на iNews. Мъжът на пострадалата започнал да тича с чантата на момичето, да се кара с кондукторката и чак на гара Зверино съобщил за падането.

Разлица е родом от Перник, но с мъжа й имат къща в гр. Роман, откъдето всъщност двамата се качват. Те имат и 3-годишно дете, което за късмет не било заедно с тях.

Водещи

Най-четени