41-годишният благоевградчанин, който припадна на пътя, е настанен в "Пирогов" 10.05 | 17:13

Мъжът не е починал, както бе съобщено първоначално. Той е в тежко състояние

От Кремена Бедерева

41-годишният благоевградчанин, който припадна на пътя, е настанен за лечение в "Пирогов". Информацията за случая бе съобщен от struma.bg на 9 май.

Оказва се, обаче, че мъжът не е починал, както бе съобщено първоначално от регионалното издание, съобщиха негови близки за iNews.

Благоевградчанинът е настанен в спешния център в София, където е транспортиран след инцидента. Това е станало, след като изследванията, които са му направени в благоевградската болница, са показали, че има обилен кръвоизлив в мозъка, а предполагаемата причина за това е травма.

След което пациентът е изпратен по спешност за лечение в неврохирургията в "Пирогов”. В момента той е в Реанимацията на "Пирогов", в тежко състояние, съобщи негов роднина.

Манол Смиленов е колабирал на улица, намираща се в района между "Зелен дол” и "Българчево”. Инцидентът е станал на 7 май, около 10.30 ч.

Мъжът е бил видян от случаен минувач, който установил, че Смиленов има кървяща рана на главата. Човекът се обадил на тел. 112 и подал сигнал за случилото се.

Водещи

Най-четени