6-годишно дете полетя от втория етаж на детска градина под тепетата 17.06 | 16:30

Момченцето е полетяло от отворен прозорец, но как и защо това е било допуснато от дежурните възпитатели ще се изяснява в разследване на прокуратурата в Пловдив. По неофициална информация е имало спречкване между деца, което е убягнало на персонала, което е недопустимо

От iNews.bg

Страшен инцидент е станал днес в Пловдив. 6-годишно момченце е паднало от втория етаж на детска градина "Бреза" в квартал "Гагарин" под тепетата. Извикана е Спешна помощ и малчуганът е закаран в болница. По информация на iNews.bg.bg детенцето е без опасност за живота, а има навехнат крак и е в шок от случилото се. От здравното заведение засега не дават повече инфо, но уверяват, че правят най-доброто и детето напълно ще се възстанови. Предстоят обаче редица изследвания, които да отхвърлят вътрешни травми.

Момченцето е полетяло от отворен прозорец, но как и защо това е било допуснато от дежурните възпитатели ще се изяснява в разследване на прокуратурата в Пловдив. По неофициална информация е имало спречкване между деца, което е убягнало на персонала, което е недопустимо.

Кметът на града Здравко Димитров и зам.-кметът по образование Стефан Стоянов вече са посетили детето в болницата, за да се уверят лично как протича лечението му и да заявят подкрепа на родителите.

Водещи

Най-четени